A Magyar Belgyógyász Társaság  Északkelet – magyarországi Szakcsoportjának Kongresszusa
és VIII. Szakdolgozói Ülése

2023. november 23-25.

Mezőkövesd, Balneo Zsóry Liget Komplexum

A KONFERENCIA HELYSZÍNE

Rózsa Liget Rendezvényközpont, Mezőkövesd 

3400 Mezőkövesd, Fülemüle út 2.

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KÉRJÜK, KATTINTSON A KÉPRE!

A Balneo Hotel Zsori szomszédságában 2023. tavaszán megnyílt Rózsa Liget rendezvényközpont többfunkciós terekkel, összesen 500 fő befogadóképességgel, modern technikai eszközökkel várja a vendégeket.

PARKOLÁS A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN

A rendezvény résztvevői díjmentesen parkolhatnak a szálloda parkolójában. A szálloda parkolója nem őrzött, kamerával nem megfigyelt terület. A bent parkoló autókban keletkezett károkért és az autóban hagyott értéktárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK ÉS SZOBAÁRAK

Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness **** Mezőkövesd 

3400 Mezőkövesd, Fülemüle út 2.

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KÉRJÜK, KATTINTSON A KÉPRE!

A konferencia helyszínétől 100 m távolságra található a szálloda.

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness a Matyóföld szívében Mezőkövesden, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő mellett található. Elhelyezkedése tökéletes, hiszen autópályán minden irányból megközelíthető, így egy órányi autóútra van akár Debrecenből, Miskolcról, Egerből.
A szálloda 134 szobájában a Vendégeket az elegancia, az elérhető luxus várja, a wellness részleg teljességét négy medence biztosítja.
Éttermének kínálata változatosságával, látványos gasztronómiai eseményekkel az étkezéseket élménnyé varázsolja! Egészséges ételek, fenséges bőséggel és teljes harmóniában a Wellness és Balneo értékrendjével.

Szobák:

A szálloda légkondicionált, erkélyes szobákkal várja vendégeit közvetlenül a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő mellett. Valamennyi szobában kényelmes olvasósarok, 18 csatornát kínáló műholdas tévé, wifihozzáférés, fürdőköpeny és még sok más szolgáltatás várja a vendégeket.

Szobaárak:

Szoba 1 fő részére:      35 200 Ft/szoba/éj
Szoba 2 fő részére:      49 600 Ft/szoba/éj (24 800 Ft/fő/éj)

Az árak tartalmazzák a szállás, a büféasztalos reggeli, a wellness részleg használatát, az IFA (350 Ft/fő/éj) és az 5%-os ÁFA költségét.

Parkolás:

A szállóvendégek díjmentesen parkolhatnak a szálloda parkolójában. A szálloda parkolója nem őrzött, kamerával nem megfigyelt terület.