A Magyar Belgyógyász Társaság

Északkelet – magyarországi Szakcsoportjának Kongresszusa
és IX. Szakdolgozói Ülése

2024. november 8-9.

Avar Hotel**** Superior

Mátrafüred

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A kongresszus időpontja:
2024. november 8-9.

A kongresszusi előadások és a kiállítás helyszíne:
Avar Hotel**** Superior Mátrafüred
(Gyöngyös, Parádi út 24, 3232)

Az étkezések helyszíne:
a hotel étterme 

Kísérő programok:
2024. november 8., péntek
Vacsora az Avar Hotel**** Superior Mátrafüredben
A részvételi díj nem tartalmazza.

A kongresszus várható kezdési időpontja:
2024. november 8., 09.00 óra

A kongresszus várható befejezési időpontja:
2024. november 9., 13.00 óra

HATÁRIDŐK

Előadások/poszter prezentációk absztraktjainak beküldési határideje:
2024. szeptember 13.

Az absztrakt elfogadásának visszaigazolása:
2024. szeptember 27.

Kedvezményes jelentkezési határidő:
2024. október 1.

Szállásfoglalás határideje:
2024. október 4.

Jelentkezési határidő:
2024. október 30.

EBÉDEK

Büféasztalos ebéd lehetőséget szervezetten a Avar Hotel**** Superior Mátrafüred éttermében biztosítunk a regisztrált résztvevők részére, előzetes megrendelés alapján, a végleges programban feltüntetett időpontban.

ORVOSOK, SZAKDOLGOZÓK, KIÁLLÍTÓK, REZIDENSEK részére a részvételi díj tartalmazza a pénteki (november 8-i) ebéd költségét, amennyiben az online regisztráció során jelöli ebéd igényét!

A szombati (november 9-i) ebéd költségét a részvételi díj NEM tartalmazza, az online regisztráció során rendelhető, költsége: bruttó 9 500 Ft/fő/ebéd.

NAPIJEGYES RÉSZTVEVŐK részére a részvételi díj tartalmazza az aznapi ebéd költségét, amennyiben az online regisztráció során jelöli ebéd igényét!

NYUGDÍJASOK, PhD HALLGATÓK és KÍSÉRŐK részére ebéd igény szerint rendelhető online regisztrációkor
bruttó 9 500 Ft/fő/ebéd áron.

Helyszíni ebédrendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni.

Felhívjuk gluténérzékeny vendégeink figyelmét, hogy az ételek általános konyhán készülnek, így a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak minimális étel keresztszennyeződések!

KÍSÉRŐ PROGRAMOK

2024. november 8., péntek
Vacsora az Avar Hotel**** Superior Mátrafüredben
Költsége: bruttó 15 000 Ft/fő

A vacsora költségét a részvételi díj NEM tartalmazza, igény szerint rendelhető online regisztrációkor.

Helyszíni rendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni!

Felhívjuk gluténérzékeny vendégeink figyelmét, hogy az ételek általános konyhán készülnek, így a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak minimális étel keresztszennyeződések!

PARKOLÁS

A rendezvény résztvevői díjmentesen parkolhatnak a szálloda parkolójában. A szálloda parkolója nem őrzött, kamerával nem megfigyelt terület. 

SZÁMLÁZÁS, FIZETÉSI - ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásával egyidejűleg a díjbekérő is elküldésre kerül, mely alapján várjuk az utalás beérkezését.

A jelentkezést követően kapott visszaigazolást kérjük ellenőrizze és ha bármi javítás szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, illetve az utalást ne indítsa el. Csak a helyesen visszaigazolt szolgáltatásokat kérjük kiegyenlíteni. Az esetlegesen hibásan igényelt és fizetett szolgáltatások összegét csak a lemondási feltételeknél szereplő határidőkig áll módunkban visszatéríteni.

Amennyiben Önnek a részvételét egy cég támogatja, de a díjbekérőt a rendszer az Ön részére is küldi, ne indítsa el az utalást. A regisztráció folyamán, a számlázási rovatban megadott kapcsolattartó részére is küldésre kerül a díjbekérő, a kifizetést mi intézzük az Önt támogató céggel.

Regisztrációja akkor válik véglegessé, amikor a díjbekérő összege – a megadott határidőkig – beérkezik a bankszámlánkra. Az utalás beérkezését követően a regisztrációkor megadott számlázási névre és címre készül és kerül kiküldésre a számla.
A Club Service Kft. jogosult elektronikus számlák kiállítására, illetve ezen számlák e-mailben történő kézbesítésére, mely számlákat a számla befogadója eredeti dokumentumnak tekint. A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli.
A Club Service Kft. papír formátumú számlákat abban az esetben állít ki, amennyiben a megrendelő ezt az igényét a regisztráció során jelzi a szervezőirodának.
A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli. Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét, e-mail címét és telefonszámát, akivel szükség esetén számlázási ügyben a szervezőiroda felveheti a kapcsolatot. Adathiányos számlázási rovattal megrendelését nem áll módunkban elfogadni. A számlázási nevet, címet és e-mail címet kérjük, pontosan adják meg. Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, e-mail) fogadunk el.

Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség.

Szállás megrendelését 2024. október 4-ig, regisztrációra vonatkozó megrendelését pedig 2024. október 30-ig  mondhatja le térítésmentesen. A határidők utáni lemondás esetén az összes, megrendelt szolgáltatás díját teljes mértékben meg kell fizetni a kötbéres szerződések miatt.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak!

KIÁLLÍTÓK/TÁMOGATÓK

A rendezvény szponzorációjával kapcsolatban kérjük, keresse irodánkat.

Balogh Orsolya
Tel.: 06 52/522-229
mbt2024@clubservice.hu

HASZNOS INFORMÁCIÓK

MÁV menetrend

VOLÁN menetrend

Mátrafüred taxi

TÉRKÉP

(A fenti hivatkozások új ablakban nyílnak meg!)

ÁSZF

Kongresszusszervező iroda:

Club Service Kft.
4024 Debrecen, Kossuth u. 42.
Tel.: 52/522-222
E-mail: mbt2024@clubservice.hu