Magyar Belgyógyász Társaság                Északkelet – magyarországi Szakcsoportjának Kongresszusa
és VII. Szakdolgozói Ülése

Debrecen, Hotel Divinus
2022. november 4-5.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

A kongresszus időpontja:
2022. november 4-5.

A kongresszus várható kezdési időpontja:
2022. november 4. (péntek), 09.00 óra

A kongresszus várható befejezési időpontja:
2022. november 5. (szombat), 13.00 óra

A kongresszus helyszíne:
Hotel Divinus
4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 1.

 

Előadások helyszíne:
Ignis terem

A Kiállítás helyszíne:
A konferencia terem előtti tér

Étkezések helyszíne:
A Hotel Divinus étterme

Kísérő programok:
2022. november 4., péntek
Vacsora a Hotel Divinus éttermében

HATÁRIDŐK

Előadások/poszter prezentációk absztraktjainak beküldési határideje: 2022. szeptember 15.

Kedvezményes jelentkezési határidő:      2022. szeptember 19.

Az absztrakt elfogadásának visszaigazolása:                                              2022. október 03.

Szállásfoglalás határideje:                          2022. október 03.

Jelentkezési határidő:                                  2022. október 24.

EBÉDEK

Büféasztalos ebéd lehetőséget szervezetten a Hotel Divinus éttermében (a kongresszus helyszínén) biztosítunk a regisztrált résztvevők részére, előzetes megrendelés alapján, a végleges programban feltüntetett időpontban.

ORVOSOK, SZAKDOLGOZÓK, KIÁLLÍTÓK és NAPIJEGYES RÉSZTVEVŐ részére a részvételi díj tartalmazza a pénteki (november 4-i) ebéd költségét, azonban csak abban az esetben rendeljük meg, amennyiben az online regisztráció során jelöli ebéd igényét!

NYUGDÍJAS, REZIDENS, PhD HALLGATÓ és KÍSÉRŐ részére ebéd igény szerint rendelhető online regisztrációkor.

A szombati (november 5-i) ebéd az online regisztráció során rendelhető minden résztvevőnek, költsége: bruttó 6 600 Ft/fő/ebéd.

Helyszíni ebédrendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni.

KÍSÉRŐ PROGRAMOK
  1. november 4., péntek
    Vacsora a Hotel Divinus éttermében

ORVOSOK, SZAKDOLGOZÓK, KIÁLLÍTÓK részére a részvételi díj tartalmazza a pénteki (november 4-i) fogadás költségét.

NYUGDÍJAS, REZIDENS, PhD HALLGATÓ, NAPIJEGYES RÉSZTVEVŐ és KÍSÉRŐ részére fogadás igény szerint rendelhető online regisztrációkor.

Helyszíni rendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni!

PARKOLÁS

A Hotel Divinus kamerával megfigyelt, zárt mélygarázsa 200 parkolóhellyel áll a konferenciára érkező vendégek rendelkezésére.

​A hotelben a  wellness részleg felújítása kitolódott és a szeptember 15-ei záros határidőt nem tudják tartani és új információink szerint akár december végéig is tarthat, így érinti a kongresszus idejét is.
A Hotel Divinus***** vezetősége szeretné felajánlani, hogy kompenzációként minden szállóvendég részére térítésmentesen biztosítja a mélygarázsban történő parkolást.

SZÁMLÁZÁS, FIZETÉSI - ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásával egyidejűleg a díjbekérő is elküldésre kerül, mely alapján várjuk az utalás beérkezését.

A jelentkezést követően kapott visszaigazolást kérjük ellenőrizze és ha bármi javítás szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, illetve az utalást ne indítsa el. Csak a helyesen visszaigazolt szolgáltatásokat kérjük kiegyenlíteni. Az esetlegesen hibásan igényelt és fizetett szolgáltatások összegét csak a lemondási feltételeknél szereplő határidőkig áll módunkban visszatéríteni.

Amennyiben Önnek a részvételét egy cég támogatja, de a díjbekérőt a rendszer az Ön részére is küldi, ne indítsa el az utalást. A regisztráció folyamán, a számlázási rovatban megadott kapcsolattartó részére is küldésre kerül a díjbekérő, a kifizetést mi intézzük az Önt támogató céggel.

Regisztrációja akkor válik véglegessé, amikor a díjbekérő összege – a megadott határidőkig – beérkezik a bankszámlánkra. Az utalás beérkezését követően a regisztrációkor megadott számlázási névre és címre készül és kerül kiküldésre a számla.
A Club Service Kft. jogosult elektronikus számlák kiállítására, illetve ezen számlák e-mailben történő kézbesítésére, mely számlákat a számla befogadója eredeti dokumentumnak tekint. A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli.
A Club Service Kft. papír formátumú számlákat abban az esetben állít ki, amennyiben a megrendelő ezt az igényét a regisztráció során jelzi a szervezőirodának.
A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli. Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét, e-mail címét és telefonszámát, akivel szükség esetén számlázási ügyben a szervezőiroda felveheti a kapcsolatot. Adathiányos számlázási rovattal megrendelését nem áll módunkban elfogadni. A számlázási nevet, címet és e-mail címet kérjük, pontosan adják meg. Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, e-mail) fogadunk el.

Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség.

Szállás megrendelését 2022. október 3-ig, regisztrációra vonatkozó megrendelését pedig 2022. október 24-ig mondhatja le térítésmentesen. A határidők utáni lemondás esetén az összes, megrendelt szolgáltatás díját teljes mértékben meg kell fizetni a kötbéres szerződések miatt.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak!

KIÁLLÍTÓK/TÁMOGATÓK

A rendezvény szponzorációjával kapcsolatban kérjük, keresse irodánkat.

Balogh Orsolya
Tel.: 06 52/522-229
mbt2022@clubservice.hu

TÉRKÉP

Kattintson a térkép szóra:

TÉRKÉP

A helyszín térképe kattintás után új ablakban nyílik meg.

HASZNOS INFÓK

Debreceni programok

MÁV menetrend

VOLÁN menetrend

City taxi

Főnix taxi

(A fenti hivatkozások új ablakban nyílnak meg!)

ÁSZF

Rendezvényszervező iroda:

Club Service Kft.
4024 Debrecen, Kossuth u. 42.
Tel.: 52/522-222
E-mail: mbt2022@clubservice.hu