A Magyar Belgyógyász Társaság

Északkelet – magyarországi Szakcsoportjának Kongresszusa
és IX. Szakdolgozói Ülése

2024. november 8-9.

Avar Hotel**** Superior

Mátrafüred

A KONFERENCIA HELYSZÍNE

Avar Hotel**** Superior Mátrafüred
Gyöngyös, Parádi út 24, 3232

TÉRKÉP

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KÉRJÜK, KATTINTSON A KÉPRE!

A több mint 40 éves múltra visszatekintő szálloda a Mátra hegység déli oldalán, Budapesttől mindössze 85 kilométerre Gyöngyös-Mátrafüred festői településén terül el, amely 2020-ban nyitotta meg újra kapuit. A festői környezetben elhelyezkedő szálloda öt rendezvényteremmel várja konferenciára érkező vendégeit. Külön fejezetet érdemel az a dizájn, amely letisztult formájával, színeivel tökéletesen összhangba hozza az épített és a természeti környezetet. 

PARKOLÁS A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN

A vendégek a szálloda szabadtéri parkolójában díjtalanul parkolhatnak a szabad kapacitás erejéig, illetve a közelben lévő parkolókban.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK ÉS SZOBAÁRAK

Avar Hotel**** Superior Mátrafüred
Gyöngyös, Parádi út 24, 3232

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KÉRJÜK, KATTINTSON A KÉPRE!

Az Avar Hotel**** Superior Mátrafüred elegáns és kényelmes szobákkal várja vendégeit, melyek tökéletesek a pihenésre és a feltöltődésre. A szobák modern berendezéssel, kényelmes ágyakkal és minden szükséges felszereléssel rendelkeznek, hogy otthon érezhesse magát. Az erkélyekről gyönyörű kilátás nyílik a festői Mátrára, így a természet közelségét élvezve töltheti itt az idejét.

Szobaárak:

Szoba 1 fő részére:
43 500 Ft/szoba/éj

Szoba 2 fő részére:
54 800 Ft/szoba/éj
(27 400 Ft/fő/éj)

Az ár tartalmazza a szállás, a büféasztalos reggeli és az ÁFA költségét.
Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenforgalmi adó összege 18 éves kor felett 500 Ft/fő/éj, amely a helyszínen, a szálloda recepcióján fizetendő!

Parkolás:

A szállóvendégek díjmentesen parkolhatnak a szálloda parkolójában. A szálloda parkolója nem őrzött, kamerával nem megfigyelt terület. 

TÉRKÉP